• Originálne príslušenstvo Nissan pre firemných vodičov je teraz prvýkrát k dispozícii v zlacnených balíčkoch
  • Úspora predstavuje až 15 % v porovnaní s nákupom jednotlivých kusov
  • Balíčky obsahujú ochranné položky, ktoré minimalizujú náklady na renováciu a maximalizujú zvyškovú hodnotu vozidiel z vozových parkov
  • Tri nové balíčky sú teraz k dispozícii u všetkých predajcov Nissan


PARÍŽ, Francúzsko – Firmy, ktoré si pre svoj vozový park vybrali vozidlá Nissan, môžu znížiť svoje náklady na renováciu a zvýšiť praktickosť a bezpečnosť pomocou nového radu balíčkov originálneho príslušenstva Nissan.

Nové balíčky sú priamo prispôsobené potrebám firemných vodičov, či už ide o malé firmy s niekoľkými vozidlami, alebo veľké korporácie so stovkami vozidiel.

Nové balíčky je možné kúpiť za priaznivé ceny poskytujúce úsporu až 15 % v porovnaní s nákupom jednotlivých kusov príslušenstva; o ich profesionálnu montáž sa stará obchodná sieť Nissan. 

Balíčky ponúkajú vozovým parkom jednoduchý a pohodlný spôsob nákupu existujúceho originálneho príslušenstva Nissan. K dispozícii sú tri nové balíčky – balík Protection, balík Smart a balík Technology. Každý je navrhnutý pre špecifické potreby vodičov crossoverov Nissan Qashqai a X-Trail.

Originálne príslušenstvo Nissan môže pomôcť firmám ušetriť peniaze znížením nákladov na vozový park. Ochrana karosérie a vnútorného čalúnenia významne pomáha maximalizovať zvyškovú hodnotu vozidla. Ochranné fólie predného a zadného nárazníka, deflektor kapoty a ochranné kryty zadného nárazníka pomáhajú predchádzať škrabancom a poškodeniu a chránia interiér a exteriér vozidiel Qashqai alebo X-Trail pred opotrebením.

Ďalšie príslušenstvo zlepšuje každodenný zážitok z riadenia a praktickosť vozidla pre zamestnancov. Tieto veľmi užitočné prvky na každodenné používanie zahŕňajú nabíjacie zásuvky USB pre viac zariadení, držiak smartfónu, LED osvetlenie nákladného priestoru, parkovacie senzory a hmlovky. Všetky sú k dispozícii v rámci nových balíčkov.

Každá položka v balíčku predstavuje vysokokvalitné originálne príslušenstvo Nissan navrhnuté a vyrobené priamo pre vozidlá Nissan. Tým je zaručená dokonalá kompatibilita a používatelia majú istotu, že príslušenstvo je bezpečné, odolné a spoľahlivé. Na všetko originálne príslušenstvo Nissan sa vzťahuje trojročná záruka výrobcu, takže zákazníci môžu byť úplne pokojní.

Firemným zákazníkom môžu podporu a pomoc pri výbere toho najlepšieho riešenia pre ich vozový park ponúknuť obchodné strediská Nissan a špecializované tímy firemného predaja Nissan. Originálne príslušenstvo Nissan je k dispozícii u všetkých predajcov Nissan.


###

Issued by Nissan